diumenge, 27 de gener del 2013

L'estendard de l'Isidoro

Des de l'AMPA s'ha organitzat un concurs en el que els xiquets que han volgut participar, han dissenyat l'estendard que volen que represente la nostra escola en els diferents actes de les festes de la Magdalena en els que hi participem. S'han creat molts estendards, tots han estat bonics i lluïdors, però s'ha fet una preselecció i tot seguit, cadascun dels alumnes de l'escola ha escollit d'entre els 15 estendards preseleccionats aquell que més li ha agradat. Ben prompte sabrem el resultat de les votacions i quin és l'estendard guanyador!

Un dia sense minerals

A l'àrea de Coneixement del Medi hem observat alguns minerals i ens hem adonat de la importància que ténen a la nostra vida. El vídeo "Un dia sense minerals" ens ha ajudat a entendre-ho.

dimecres, 23 de gener del 2013

A l'àrea d'Artística anem a fer distints treballets envers Elmer, un elefant distint a tots el elefants que coneguem. Pretenem aprendre a acceptar les diferències i acceptar-nos també a nosaltres mateixos, conforme som. Avui hem escoltat el conte i aquesta cançó tant bonica.

divendres, 18 de gener del 2013

Mestres en pràctiques

La setmana passada van arribar tres estudiants de Magisteri que faran les pràctiques amb nosaltres. Ells són Eloy, Idoya i Patxi. Els xiquets s'han adaptat molt bè a ells i estan encantats!