dilluns, 26 d’abril del 2010

TROBADA EN LA UJI


Este dissabte hem estat en la UJI representant la nostra escola. Hem parlat sobre les coses que es fan als centres educatius per a caminar cap a un món més sostenible.
Les experiències que hem compartit ens han donat un nou impuls per a anar endavant. Gràcies a tots els participants i també als que no han pogut vindre però que dia rere dia treballen per cuidar l'escola i el planeta.
Ací teniu la presentació que vam fer.


Ací podreu vore quan expliquem en la UJI qui són els "Amics de Carmanyola"


Ací podreu escoltar la cunya de la campanya "PatiNet"


Us recomane que llegiu el comentari de Willy, més avall, on explica moltes de les coses que allí vam sentir.

1 comentari:

  1. emocionants aquestes jornades. l'educació naix als col·legis però s’estén a altres camps on l'actuació dels nostres coneixements, poden ser útils per a viure millor, ajudar, millorar l'educació ambiental i solidaria al nostre planeta.

    Encara tinc el bon gust de boca que em van deixar tots els xiquets que van exposar les seues ideés.

    ideés solidaries i ecològiques que em deixaren bocabadat. Maratons solidaries per arreplegar diners a Ong’s, vídeos informatius, cunyes realitzades pels alumnes per millorar hàbits per a reciclar, concursos de cartells, mascotes que, promocionen i aconsellen hàbits saludables, (com l’esport i la ingesta de fruita i verdura) ...mil ideés, que molts ajuntaments ja deurien ficar a la pràctica.

    aquestes jornades necessiten mes publicitat. es un positivisme social essencial per al nostres fills i filles. per al nostre futur mes immediat.

    emocionat? es poc.

    wil

    ResponElimina