diumenge, 7 de setembre del 2014

BENVINGUTS ALS DEL 2008 A PRIMÀRIA

Iniciem el curs 2014-2015 amb molta calor, i donem la benvinguda als xiquets i xiquetes que vau nàixer l'any 2008 i que ara sóu alumnes de 1r de Primària!!

Benvinguts també als del 2007, que enguany curseu 2n de Primària. ..com heu crescut durant l'estiu!!

Acomiadem del 1r cicle a  tots el alumnes del 2006, amb els que hem compartit molts bons moments i ara ja estudieu 3r. de Primària. Vos trobarem a faltar però, vos continuarem veient per l'escola.

Amb molta llastimeta, acomiadem a la que el curs passat va ser mestra de 1r C, la nostra LAURA! Laura Albalate, gran amiga i gran professional. Enguany ella serà mestra al CEIP  "Serrano Suñer" . Quin tresoret acaba d'arribar a eixa escola!!  Els nostres millors desitjos per a tu, bonica. T'esperem, eh??

També bons desitjos per a Ana, mestra d'Anglès. Sort al teu nou destí. Igualment per a Míriam i Jose Luis mestres del aula CiL

I ja per acabar benvingudes a Magda, nova mestra d'Anglès per als alumnes de 2n i a Alicia, a la que trobaran a faltar les companyes d'Infantil i ara la tenim entre nosaltres, com a mestra tutora de 1r C. T'esperavem "en candeleta"!!

Enguany, intentarem continuar donant-li vida a este blog, el del Primer Cicle. Contant i mostrant, de tant en tant, algunes de les cosetes que anem fent i que ens va passant.

FELIÇ CURS 2014-2015

L'equip de mestres del 1r. cicle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada